Meerjaren onderhoud

Meerjaren schilder- en onderhoudplan voor behoud van uw pand

Een meerjaren-onderhoudsplan bevat informatie over de staat van een gebouw. Na de eerste uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden kan er door ons een offerte worden opgesteld voor een meerjaren onderhoudsplan. Het geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor het onderhoud, op de korte en de lange termijn. Zo weet u direct wat u jaarlijks moet reserveren om deze kosten over een periode van 10 jaar gedekt te hebben. Belangrijke en onmisbare informatie voor elke particulier of Vereniging van Eigenaars.

Wij geven aan welke delen als eerste onderhoud nodig hebben en waarom. En uiteraard geven we de financiële kant van de zaak weer, zodat bestuur en/of eigenaren een duidelijk inzicht krijgen in welke bedragen er in welk jaar nodig zijn en daarmee een passend budget kunnen opbouwen.

De meeste gebruikelijke meerjaren onderhoudsplanning bestrijkt een periode van 10 jaar. Op uw verzoek kan deze termijn worden aangepast en u kunt er natuurlijk voor kiezen om uw meerjaren begroting jaarlijks te laten aanpassen.