Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
+31 (0)6 - 533 842 10

Schilderwerk Barneveld

Op zoek naar professioneel schilderwerk in Barneveld?

Schilderbedrijf Aangeenbrug Schilders te Ede is het adres voor al uw professionele schilderwerk. Onder leiding van Geurt Aangeenbrug worden kleine maar ook grotere zakelijke projecten uitgevoerd.

Als meester schilder staat Aangeenbrug Schilders garant voor strak schilderwerk en en uitgebreide expertise. Aangeenbrug Schilders is ook gespecialiseerd in monumentaal schilderwerk, restauratie en  onderhoud, en beheerst de oude ambachten tot in de finesse. Met heldere afspraken, marktconforme prijzen en een kleurrijke persoonlijkheid zorgen wij voor perfectie in elke opdracht.

U kunt in de regio Barneveld  bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor diensten als behangen en houtrot reparatie. Daarnaast biedt Aangeensbrug Schilders ook decoratief schilderwerk zoals wand- en plafond schilderingen en hout- en marmer immitaties.

Vanuit het centraal gelegen Ede zijn wij met schilderwerk actief in Barneveld , maar ook in de regio Veenendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Lunteren en Barneveld, Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn.

Aangeenbrug Schilders voert zijn diensten uit voor particulieren, maar ook voeren wij schilder- en onderhoudwerk uit voor zakelijke klanten en VVE's. Samen met u kunnen we ook een meerjaren onderhouds plan opstellen. Dit geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor het onderhoud, op de korte en de lange termijn.

Goed om te weten: Particulier schilderwerk wordt op dit moment belast met maar 9% btw
Aangeenbrug Schilders - Jouw partner voor vakkundige schilderwerk en onderhoud te Barneveld alles onder één dak.

Vraag nu een offerte aan

Schilderwerk Barneveld